Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Vogeltuin (2).jpg

Vogeltuin

09 december 2020

Als je uit het raam kijkt de tuin in, is het leuk om leven te zien. Vogels in alle seizoenen en ’s zomers vlinders en insecten. Maar hoe zorg je dat er vogels in de tuin te vinden zijn? Lees dan snel verder!

Vogels hebben graag beschutte plekjes. Deze kun je maken door de juiste planten in de tuin te plaatsen. De hazelaar, hulst, winterjasmijn en de klimhortensia geven de vogels een veilig gevoel. Ook een haag is een plek waar vogels zich thuis voelen. Hang je vogelhuisjes op, dan heb je kans op nestjes in de lente.

Heb je een kleine tuin? Zorg dan voor wat boompjes in de tuin. Merels bijvoorbeeld zijn gek op sierappeltjes. Deze boompjes geven vroeg in de lente mooie witte bloesem, in de zomer mooi groen blad en in de herfst geven ze prachtige rode appeltjes.

Door lekkernijen te verspreiden in de tuin trek je natuurlijk ook vogels aan. Vogels zijn dol op zaden en noten, vetbollen en vogelpindakaas. Door lekkernijen op te hangen help je de vogels de koude winter door. Let wel op dat je producten verspreid ZONDER zout! Vogels kunnen namelijk niet goed tegen zout. Neem daarom het speciaal gemaakte voer.

 
Vaste elementen verwerken
Deze klant had twee prachtige appelbomen in de tuin. De bomen stonden zo'n meter hoger dan de rest van de tuin vanwege de vorige indeling....
1420