Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Kunstgras in tuin type Mathilde 30 2
  • Kunstgras in tuin type Vince 25

Uw grasmat in de herfst groen houden valt niet mee

27 november 2019

Uw grasmat in de herfst groen houden valt niet mee. Hoe kleiner uw gazon is hoe moelijker het in de praktijk goed te houden is. Juist in deze periode stappen veel mensen over op kunstgras. Als alles dor begint te worden, veel planten afsterven heeft u in ieder geval een schitterend gazon. Wist u dat de herfst en winter de beste periode is om kunstgras uit te zoeken? We zien vaak dat in de zomermaanden een soort kunstgras uitgezocht wordt dat veel te groen is. De kunst van de juiste kunstgraskeuze is om deze zoveel mogelijk maanden per jaar kloppend te houden. In de natuur wisselt de kleur van gras per seizoen, dit lukt natuurlijk met kunstgras niet. Daarom is het heel belangrijk om de juiste keuze te maken. En zoals al gemeld is dit de beste tijd van het jaar om vergissingen te voorkomen. We hebben een aantal soorten voor u geselecteerd en op ons ruime en overzichtelijke showterrein verwerkt. Kom gerust eens langs om deze soorten te bewonderen en om te vragen hoe u het kunstgras het beste kunt verwerken.  

 
Vaste elementen verwerken
Deze klant had twee prachtige appelbomen in de tuin. De bomen stonden zo'n meter hoger dan de rest van de tuin vanwege de vorige indeling....
1420