Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Barbeque

Uw bestrating en de barbecue

15 april 2020

Het mooie weer is weer in aantocht. Iedereen kijkt weer uit naar het nieuwe barbecue seizoen. We zijn lekker buiten en de smaak van een heerlijk stukje gegrild vlees is natuurlijk geweldig. Wel is het belangrijk waar u uw barbecue neer gaat zetten. Liggen er betontegels in uw tuin dan zitten daar altijd poriën in. Als er vet geknoeid wordt dan zal dat altijd in de poriën gaan zitten en heel moeilijk te verwijderen zijn. Voorkom dit en leg iets onder de barbecue. Gebruikt u uw barbecue vaak? Leg dan een plateau neer met keramische tuintegels, als u de juiste kwaliteit hiervan koopt dan zijn deze altijd makkelijk te reinigen. Heeft u al vlekken op uw tegels? Vraag dan even naar een vet verwijderaar die eventuele coating van uw tegels niet aantast.

 
Vaste elementen verwerken
Deze klant had twee prachtige appelbomen in de tuin. De bomen stonden zo'n meter hoger dan de rest van de tuin vanwege de vorige indeling....
1420