Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Tuinverlichtingsdisplay The Stone Discounter.jpeg

Tuinverlichting zelf aanleggen

28 oktober 2021

De dagen worden alweer een stuk korter, wat betekend dat het eerder donker is en pas laat weer licht wordt. Binnen gaan dan al vroeg de lampen en kaarsjes aan, maar buiten wordt het in deze periode vaak een donker gat. En dat terwijl de tuin zoveel sfeer kan toevoegen! Door gebruik te maken van tuinverlichting, wordt buiten ook in de winter een plezier om naar te kijken. Zo kan je bijvoorbeeld mooie planten uitlichten door middel van spots, de lengte van de tuin accentueren door wandlampjes langs de schutting of grondspots in een pad, of een sfeervolle hoek extra belichten. Er zijn diverse soorten verlichting, met elk hun eigen eigenschappen. Om deze goed te kunnen laten zien, hebben we een uitgebreide display geplaatst op ons showterrein, zodat u goed kunt bekijken welk lampje het beste past bij uw tuin. We kunnen u daar natuurlijk ook bij adviseren. De 12V verlichting van LightPro kan ook eenvoudig zelf aangesloten worden door middel van een prachtig plug&play systeem. Aan elk lampje zit een stekkertje, die heel eenvoudig in een klemmetje geplugd kan worden. Dat klemmetje kan op elke willekeurige plek om de kabel geklemd worden. Het enige wat dus nodig is zijn een transformator, een kabel, een aansluitstuk om de kabel aan de transformator aan te sluiten en de lampjes. De klemmetjes (connectors genoemd), zitten al bij de lampen inbegrepen. Het systeem wordt ook prachtig uitgelegd in onderstaande video.

Ook qua verwerking kunnen we u natuurlijk adviseren en door middel van een demokoffer kunnen we u de manier van aansluiten ook gemakkelijk laten zien. Een aantal lampen van LightPro zijn dimbaar, waardoor u de verlichting zo kan aanpassen dat het precies bij de omgeving en de wensen aansluit! Daarnaast kan je bij de verlichting ook een “Switch NXT” bestellen, een kastje wat je tussen de transformator en de lampen plaatst, waardoor de verlichting te bedienen is met uw telefoon (alle lampen na de Switch NXT worden tegelijk bediend, wanneer het in diverse groepen opgedeeld moet worden, zijn er meerder Switch NXT kastjes nodig). Aan de grotere transformators, de 60W en 100W, zit standaard al een donker/licht sensor en een timer. Hierdoor kan je dus instellen dat de lampen aangaan wanneer het donker wordt, en dat ze dan het ingestelde aantal uren later vanzelf weer uitgeschakeld worden.

Wilt u graag meer informatie? Kom gerust langs!

Diverse partijen gebakken klinkers op voorraad!
Zoals de meesten inmiddels wel weten, heerst er momenteel een enorme schaarste m.b.t. de gebakken klinkers. Gelukkig hebben wij nog een aantal...
Regenwater afvoeren in tuin 
Tijdens de hevige regenbuien van afgelopen dagen zie je op veel plekken grote plassen water ontstaan, zo ook in onze tuinen. Wat kan je nou doen...
1420