Tuinverlichting voor de donkere maanden
29 september 2022

De dagen worden alweer fors korter! Dit betekend dus ook dat we veel minder kunnen genieten van onze tuinen. Maar hier kan verandering in gebracht worden. Door gebruik van 12V tuinverlichting breng je een berg extra sfeer in de tuin voor de donkere uren. Hiermee kan je bijvoorbeeld een mooi boompje uitlichten, de overkapping accentueren of een schutting verlichten. Als het om verlichting gaat zijn er vele mogelijkheden!

Al de tuinverlichting is sfeerverlichting, waardoor de tuin geen grote lichtbak wordt. Vind u het lastig om te bepalen hoeveel verlichting er nodig is/mooi is in uw tuin? Kom gerust eens langs en we kijken graag met u mee. Ook in het 3D tuinontwerp wordt er aan een verlichtingsplan gedacht. Daarnaast hebben we een koffertje te leen, waarmee u thuis kunt kijken hoeveel licht er daadwerkelijk van de lampjes komt.

Het mooie aan het 12V systeem van LightPro is dat deze ook gemakkelijk zelf aan te sluiten is! De uitleg hiervoor vind u in onderstaande video. Naast de algemene uitleg zijn er ook uitlegvideo’s beschikbaar voor de verschillende typen lampen, zoals staande verlichting, spots en grondspots. Deze filmpjes vind u bij de desbetreffende producten op onze website in de beschrijving.