Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Terrasoverkapping.jpg

Terrasoverkappingen

09 september 2020

We gaan de koudere en nattere periode weer in. Helaas betekend dat dat het buiten zitten zijn langste tijd wel gehad heeft. Vind u dat ook jammer, omdat het buiten leven juist zo’n vrij gevoel geeft en omdat u dan extra van uw tuin kunt genieten. Dan is het plaatsen van een terrasoverkapping misschien wel iets voor u! Met een terrasoverkapping kunt u veel langer buiten blijven leven, in eerste instantie natuurlijk omdat het droog houd, maar ook omdat je ze makkelijker kunt verwarmen, zeker wanneer u de wanden kunt sluiten. Hierdoor kunt u eigenlijk het hele jaar door genieten van uw tuin. Op ons showterrein zijn 2 demo terrasoverkappingen geplaatst. Deze kunt u natuurlijk altijd even komen bezichtigen. Deze producten verkopen wij zelf niet, maar we kunnen u in contact brengen met de verkoopadviseur hiervan! Voor zijn gegevens kunt u ook altijd even contact opnemen met ons!

Hebt u al een prachtige overkapping geplaatst en bent u op zoek naar de juiste bestrating voor in deze overkapping? Kom dan eens langs om ons showterrein voor advies en om de vele mogelijkheden te bekijken, kijk eens op onze website en inspiratiepagina en/of lees ook eens onze blog over dit onderwerp!

 
Jarupa Campo JP04
Aan deze pagina wordt nog gewerkt
1420