Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Tegels met een printje

Tegels met een printje

24 juni 2022

We zien steeds vaker tuintegels met een print! Schitterende Mosaik patronen, bloemen, geometrische vormen etc. Maar hoe bepaal je de keuze voor een bepaalde print?

Ten eerste is de keuze natuurlijk afhankelijk van print! Waar de een graag een subtiele print in de tuin verwerkt, houd de ander van een duidelijk en aanwezig patroon. Natuurlijk is het van belang dat de tegel zoals u deze gekocht heeft ook zijn print behoud. Daardoor zien we dat de meeste tegels met een print gemaakt zijn van keramiek. Een keramische tegel heeft de eigenschap dat deze niet verkleurt, maar ook dat de tegel slijtvast en krasbestendig is. Hierdoor zal de print dus niet verdwijnen. Naast keramische tegels, maakt MBI sinds kort ook de GeoProArte. Dit is een betontegel met digitale toplaag, die na het printen verzegeld wordt met de Protection Plus Factor 90 coating. Hierdoor kan de tegel nog maar minimaal verkleuren.


Naast de kwaliteit en een kwestie van smaak moet het design natuurlijk ook in uw tuin passen. Sommige tegels zullen door alle elementen in uw tuin wegvallen en anderen zullen juist uit de toon vallen doordat ze teveel opvallen. Hiervoor is het dus ook belangrijk om te bepalen of de print past bij de overige bestratingsmaterialen, de gevel, de erfafscheiding enzovoorts.

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden op het gebied van een tegel met een print? Kom dan eens langs op ons showterrein in Nunspeet, waar vele designs te bezichtigen zijn!

Vetvlekken in bestrating
De dagen worden weer langer, de temperaturen stijgen en de zon gaat weer schijnen. Kortom, het BBQ seizoen is weer gestart. Het is natuurlijk...
Waarmee moet ik mijn terras voegen?
Bijna alle bestrating is tegenwoordig voorzien van afstandshouders, waardoor er altijd een voegje ontstaat. Deze is natuurlijk na verwerking...
1420