Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Schommel.jpg

Speeltoestellen in de tuin verwerken

29 juli 2022

Wilt u graag speeltoestellen in uw tuin plaatsen? Dan zijn er een aantal dingen belangrijk om rekening mee te houden. Zo komt het bijvoorbeeld wel eens voor dat een trampoline los op het straatwerk gezet wordt. Dit kan echter voor lelijke krassen en sleuven zorgen door de wrijving tijdens het springen. Hiervoor kunt u natuurlijk de poten van de trampoline met wat rubber bekleden in de kleur van de tegels, maar u kunt er ook voor kiezen om deze op gras/kunstgras te plaatsen. Ook bij een speeltoestel zoals een glijbaan of schommel zien we vaak een andere ondergrond dan steen, om bij valpartijen toch wat zachter neer te komen.

Vind u het lastig om te bekijken hoe u uw tuin en de speeltoestellen het beste in kunt delen? Kijk dan eens op onze inspiratiepagina! We hebben in diverse tuinontwerpen speeltoestellen verwerkt. Natuurlijk kunnen we ook voor u een 3D tuinontwerp maken, kijk eens op onze website: www.tsdtuinontwerp.nl!

Welke kleurencombinaties kan ik in de tuin gebruiken?
Om de te gebruiken kleuren voor uw tuin te bepalen, zijn de vaste elementen die al aanwezig zijn natuurlijk leidend. Als de kleur van uw woning...
3D Tuinontwerp door The Stone Discounter
Sinds 2018 kunt u ook bij The Stone Discounter terecht voor een schitterend, betaalbaar en professioneel 3D tuinontwerp van uw tuin. Voor die...
1420