Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Vorst.jpg

Sierbestrating in de winter

22 januari 2020

Afgelopen weken is het flink nat en koud geweest, met af en toe zelfs een beetje nachtvorst. Deze combinatie zorgt ervoor dat uw bestrating ’s ochtends soms best glad kan zijn. Zeker als het voor een langere periode vriest of als het sneeuwt is het natuurlijk wenselijk om iets te kunnen doen aan deze gladde bestrating, om een lelijke val te voorkomen. De meesten grijpen gelijk naar strooizout en met sneeuw naar een metalen sneeuwschuif. Let wel op met strooizout! Niet ieder soort bestrating is bestand tegen zout. Informeer dus eerst goed of u op uw tegel strooizout kunt gebruiken of dat bijv. dooikorrels geadviseerd worden. De metalen sneeuwschuif is in ieder geval niet aan te raden, deze kan ervoor zorgen dat er krassen op uw bestrating ontstaan. Het beste kunt u een kunststof sneeuwschuif gebruiken.


Gaat u nieuwe bestrating aanleggen? Zorg dan dat er een goed afschot in uw bestrating zit, zodat het water zo min mogelijk op de bestrating kan blijven staan. Hierdoor is uw bestrating natuurlijk ook wat minder snel glad! Hoe glad een tegel wordt is per type tegel verschillend, omdat de verschillende mogelijkheden ook een verschillende vochtopname hebben en de ene tegel stroever is dan de andere tegel. Kom eens langs om ons showterrein om ons assortiment te bekijken en vraag gerust naar de opties om gladheid te bestrijden bij het type steen van uw voorkeur! 
 

 
Vaste elementen verwerken
Deze klant had twee prachtige appelbomen in de tuin. De bomen stonden zo'n meter hoger dan de rest van de tuin vanwege de vorige indeling....
1420