Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • DSC_0088

Showterrein 2021

03 februari 2021

Zoals ieder jaar is er weer het een en ander verandert in het assortiment. Zo zijn er een aantal nieuwe kleuren bij gekomen en zijn er wat minder hardlopende kleuren en maten uit het assortiment geschrapt. Bijna alles wijzigingen zijn inmiddels ook doorgevoerd op ons showterrein, zodat alles weer up-to-date is en klaar voor het nieuwe seizoen!

Naast het vervangen van een aantal soorten bestrating in de showrekken en de grondpresentatie, hebben we ook een toevoeging bedacht! Om zelf wat rond te neuzen nog makkelijker te maken, kunt u nu met behulp van een QR code zelf al heel veel te weten komen over de steen. Zo staat er of een tegel een coating heeft, kleurecht is, onderhoudsvriendelijk is etc. En in welke maten en welke kleuren een steen leverbaar is, en natuurlijk ook zeker niet onbelangrijk, wat de adviesverkoopprijs is. Deze QR-code’s zijn op de showrekken geplakt, zodat makkelijk te zien is welke code bij welke steen hoort. Om het nog makkelijker te maken, gaan we ditzelfde ook nog doen voor de tegels op de grond, zodat u niet hoeft te gissen welke tegel dat zou zijn! Natuurlijk adviseren we u nog steeds graag en zullen we wanneer het kan gewoon een rondje met u meelopen om de kwaliteitsverschillen toe te lichten en u te helpen bij het maken van de keuze voor bestrating die bij u past!

 
Vaste elementen verwerken
Deze klant had twee prachtige appelbomen in de tuin. De bomen stonden zo'n meter hoger dan de rest van de tuin vanwege de vorige indeling....
1420