Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Schanskorven.png

Schanskorf

29 januari 2020

De schanskorf is een veelgebruikt alternatief voor bijv. een groene heg of houten schutting. Naast dat u een schanskorf kunt gebruiken als erfafscheiding, kunt u deze ook toepassen als laag muurtje, bankje (door hout erop te verwerken) en bijvoorbeeld afscheiding om het zicht op de afvalcontainers kwijt te raken. Bent u het snoeien van de heg zat en wilt u een duurzame en onderhoudsvrij alternatief? Of bent u gewoon gecharmeerd van schanskorven? Kom dan eens kijken bij de schanskorven die we op ons showterrein verwerkt hebben. De korven worden op maat voor u gemaakt en er is een ruim aanbod van verschillende kleuren en soorten vullingen.
Het verwerken van uw schanskorf kan op verschillende manieren. Heeft u een lage brede korf dan kan hij gewoon op een opsluitband staan die u op zā€™n kant kunt leggen. Wilt u een hoge korf toe gaan passen dan is het belangrijk om de meegeleverde buizen te gebruiken. Deze zet u tot de helft in de grond, de andere helft komt in de korf te zitten en verdwijnt in de vulling. Doordat deze vast komt te zitten tussen de stenen voorkomt u hiermee dat de korf om kan vallen. 
 

Zorg voor voldoende afschot bij uw terras of oprit
Juist in deze donkere natte periode is het heel belangrijk dat uw terras of oprit onder afschot gelegd zijn. Hierdoor wordt het vele water...
Sierbestrating in de winter
Afgelopen weken is het flink nat en koud geweest, met af en toe zelfs een beetje nachtvorst. Deze combinatie zorgt ervoor dat uw bestrating ā€™s...
1420