Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Ronde vormen, een zitkuil en prachtige beplanting A.png

Schaarste materialen

12 maart 2021

Bent u van plan om uw tuin dit jaar te vernieuwen of heeft u een nieuwbouwwoning? Zorg ervoor dat u op tijd uw materialen op tijd gereserveerd zijn. We zien na de drukte van 2020 dat de voorraden bij de fabrieken laag zijn en dat de vraag hoog is. Om teleurstelling te voorkomen en deze zomer lekker vakantie te vieren in uw nieuwe tuin adviseren wij u om op tijd plannen te maken en zowel het materiaal als ook de verwerker nu al vast te zetten.

Om de vele mogelijkheden op het gebied van (sier)bestrating, borders, tuinverlichting etc. te bekijken bent u natuurlijk altijd welkom op ons ruime en overzichtelijke showterrein. Maak wel even een afspraak om drukte te voorkomen.

Wilt u hulp hebben bij het maken van een ontwerp? Kijk dan ook even op de pagina 3D tuinontwerp op onze website. Wij kunnen u tegen een kleine vergoeding helpen met het maken van een professioneel 3D tuinontwerp.

 
Jarupa Campo JP04
Aan deze pagina wordt nog gewerkt
1420