Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Zwembadje

Plaatsen van zwembad op de bestrating

22 juli 2020

Veel mensen plaatsen een zwembadje voor hun kinderen op de bestrating. Wij adviseren echter om dit bij voorkeur op het gras/kunstgras te doen. Het kan namelijk zo zijn dat het plaatsen van een zwembadje op de bestrating zorgt voor een verkleuring. In de meeste gevallen komt dit omdat de kalk dan omhoogtrekt. In veel gevallen zal het kleurverschil wel wegtrekken, maar dit kan zo maar een jaar duren. Er zijn bij de betere verkooppunten matten te koop die blijven ademen. Als u deze onder het zwembad zet wordt de kans op verkleuring veel kleiner.

Hetzelfde geld ook voor bloempotten zet deze bij voorkeur op een paar latjes zodat de wind eronder door kan. Hiermee voorkomt u dat er witte vlekken ontstaan.

Splitplaten onder het grind
Grind is een steentje dat uit de natuur gehaald wordt. Grind en split worden vaak door elkaar gehaald. Grind is altijd rond van vorm, terwijl...
Aftrillen en zagen van uw bestrating
Nog steeds krijgen wij regelmatig de vraag of bestrating afgetrild mag worden. Dit kan tot maximaal de maat 20x30x6 cm (bij voorkeur meestal met...
1420