Oud Hollandse tegels
25 oktober 2022

We zien ze in allerlei typen tuinen terugkomen, de Oud Hollandse tegels. In zowel moderne tuinen, klassieke tuinen en landelijke tuinen zien we deze terugkomen. Deze tegels worden getypeerd door de “gaatjes” die in de tegels zitten. Hierdoor heeft deze tegel een heel andere effect dan de normale buitentegels. Of de uitstraling u aanspreekt of niet is natuurlijk een kwestie van smaak. Wat een groot voordeel en vaak ook een doorslaggevende factor is, is dat de Oud Hollandse tegel in enorm veel formaten leverbaar is, maar ook in andere elementen zoals stapelblokken, opsluitbanden, zwembadranden, traptreden, etc. Hierdoor kunnen dus al de betonproducten die in een tuin nodig zijn van hetzelfde materiaal gemaakt worden. Dit zorgt natuurlijk voor prachtige eenheid. Naast de diversiteit qua formaten en toebehoren is de Oud Hollanse tegel ook nog eens in 5 verschillende kleuren leverbaar: Grijs, Antraciet, Carbon (donkerder antraciet), Créme en Rood/Bruin.

Naast de diversiteit van het product, zijn de Oud Hollandse tegels die wij leveren, van het merk Artistone, ook nog eens duurzaam! Er wordt zoveel mogelijk gebuikt gemaakt van secundaire en lokale grondstoffen, zodat circulariteit tot stand gebracht wordt.

Wilt u meer informatie over de oud hollandse tegels en de kwaliteit hiervan? Kom gerust eens langs en we laten het graag aan u zien!