Koninklijke kleuren in de tuin!
23 april 2024

Aanstaande zaterdag is het alweer koningsdag. Zoals u van ons gewend bent, staan we ook dan gewoon weer voor u klaar. Wilt u graag inspiratie opdoen voor uw tuin? Kom dan eens langs op ons showterrein, we adviseren u graag.

Deze nationale feestdag is een mooie gelegenheid om gelijk eens stil te staan bij de kleur van ons koningshuis, oranje. De oranje tinten komen steeds meer terug in de tuinen, in de vorm van roestkleur en mediterrane tinten. Deze kleuren geven een schitterende, warme uitstraling in de tuin. De roestkleur kan op verschillende manieren toegepast worden. In het straatwerk zien we, zeker bij keramische tegels, de corten staal look steeds meer verschijnen. Deze kleur geeft een natuurlijke en soms ook stoere uitstraling aan de tuin. Ook in betonbestrating zien we het roestbruine in verschillende soorten tegels terugkomen, vaak gecombineerd met een andere tint voor een mooie nuance. Ook in grind- en splitsoorten zien we de oranje/gele tinten veel. Dit geeft een fris ogend resultaat en waant je naar schitterende mediterrane oorden. Vakantie in eigen tuin dus! Om het straatwerk op te sluiten, worden nu ook corten stalen kantopsluitingen aangeboden. Deze hebben een rustieke, roestige uitstraling, en werken perfect om een terras of bijvoorbeeld kronkelpaadje op te vangen. Daarnaast zijn er van corten staal ook mooie bloembakken te koop, om zo een mooi samenhangend geheel te kunnen creëren.

Bent u benieuwd naar het assortiment in koninklijke kleuren? We zien u graag tijdens koningsdag, en natuurlijk ook op een ander moment, om u de vele mogelijkheden te laten zien!