Het hele jaar tussen het groen
09 december 2020

Wie vind het nou niet fijn om altijd tussen het groen te leven? Juist als het in de winter somber is buiten is het fijn om vanuit de bank een groene tuin in de kijken. Daarom is het leuk om voor wintergroene planten te kiezen. Deze blijven het hele jaar door groen. Voorbeelden van wintergroene planten zijn coniferen, loofbomen en vaste planten. Er zijn ook veel soorten siergrassen die mooi in het blad blijven.

Is het onderhoud van de tuin een probleem? Dan kun je ook kiezen voor kustplanten, deze bestaan namelijk ook voor buiten! Kies planten die realistisch zijn in alle seizoenen, zodat je er altijd plezier van hebt.

Het is natuurlijk een optie om de tuin vol te leggen met bestrating en wat borders aan te brengen. Maar een stuk gras maakt de tuin ook altijd een stuk frisser en groener! Een echte grasmat teveel onderhoud? Kies dan voor kunstgras, dit blijft altijd mooi! Waar het kunstgras vroeger echt kunst was, zie je nu bijna het verschil niet meer tussen echt en kunst. Kom gerust een keer langs op ons showterrein om de verschillende soorten te bekijken. Wij geven je graag advies over de soorten en de kwaliteit ervan.