Herfsttip 1 – 2023: Tuinverlichting
04 oktober 2023

Hoewel het qua weer nog niet zo herfstachtig aan doet, is het inmiddels wel degelijk zover! Daarom starten we een korte serie herfsttips voor de tuin.

Inmiddels wordt het alweer vroeg donker. En juist in deze periode, nu er zelfs nog behagelijke temperaturen zijn, willen we nog wel graag lekker buiten kunnen zitten. Zeker wanneer er een heater of kachel beschikbaar is. Maar in een donkere tuin zitten, is natuurlijk niet heel gezellig. Daarom is werken met tuinverlichting een hele mooie toevoeging voor de sfeer. Er zijn diverse soorten verlichting mogelijk. Zo kunt u een mooie plant, struik of boom uitlichten met een spot. Of juist een wandlamp installeren tegen een muur of schutting. Ook met een staande lamp tussen lagere beplanting, wordt er gezelligheid gecreëerd. Alle tuinverlichting is voorzien van sfeerlicht, zodat er niet het bouwlamp gevoel ontstaat in de tuin. Met tuinverlichting kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin, vanuit het keuken-/kamerraam en wanneer u toch nog een keer lekker buiten zit.

Wij verkopen tuinverlichting van het merk LightPro. Door een erg eenvoudig plug&play systeem van 12V, kunt u dit ook gemakkelijk en veilig zelf aanleggen en installeren. U kunt zelfs op een later moment, wanneer u een bepaald lampje toch niet helemaal op zijn plek vind staan, de locatie van het lampje wijzigen en hem weer aanpluggen op een andere plek aan de kabel. Daarnaast hoeft u door de donker-/lichtsensor op de 100W en 150W transformator niet zelf te denken aan het aan- en uitdoen van de verlichting. U kunt instellen hoelang de lampjes moeten branden vanaf het moment dat het donker wordt. Het 12V systeem is ook nog eens heel voordelig voor de energierekeningen.

Wilt u meer weten? Kom dan eens langs, en we laten u graag de mogelijkheden zien!

Volgende week volgt weer een nieuwe herfsttip!