Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Vogelhuisjes.jpg

Gezellige wintertuin creëren!

11 november 2020

Veel planten verliezen in de winter hun blad en kleur. Hoe voorkom je dan dat je tuin er dor en somber uit gaat zien? Om te beginnen kan je groenblijvende planten verwerken in de tuin. Hierdoor heb je ook in de winter nog steeds de frisse kleuren! Groenblijvers zijn bijv. sommige grassen, die je erg leuk in een bloembak en/of grindbak kan verwerken of buxus en laurier. Maar ook kleur in de tuin halen is mogelijk door bijvoorbeeld winterheide, skimmia en winterviooltjes. Naast groenblijvende, kleurrijke planten kan je ook gezelligheid creëren door vogelhuisjes of vetbollen op te hangen. De vogelhuisjes kunnen niet allen vrolijk zijn qua kleur, maar de vogeltjes die daar op af komen zorgen voor een gezellig achtergrondgeluid en een levende boel in de tuin. Ook voeder/wasplekken kunnen hiervoor zorgen. Zoals in diverse andere blogs kan je ook met tuinverlichting veel sfeer aanbrengen in de donkere maanden!

Hebt u een overkapping? Kan kunt u daar ook sfeer toevoegen door kunstbloemen of kunstplanten neer te zetten. Omdat het in een overkapping ’s winters erg koud en ’s zomers juist heel warm kan worden, overleven de meeste echte planten daar niet. Kunstplanten zijn dan de oplossing en soms niet eens van echt te onderscheiden!

 
Vaste elementen verwerken
Deze klant had twee prachtige appelbomen in de tuin. De bomen stonden zo'n meter hoger dan de rest van de tuin vanwege de vorige indeling....
1420