Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Houtopslag en vuurkorf.jpg

Een vuurkorf in de tuin en houtopslag

16 juni 2020

Natuurlijk zorgt een vuurkorf voor een geweldige sfeer in uw tuin. Er zijn wel een aantal dingen waar u op moet letten. Het is natuurlijk belangrijk om een vuurkorf te gebruiken die niet roest. Roest is erg moeilijk van uw bestrating af te krijgen. Gebruikt u uw vuurkorf vaak, dan is het handig om de vuurkort op een paar losse tegels te zetten of de vuurkorf op een stukje met split of grind te zetten. Dit is natuurlijk veel makkelijker te vervangen dan uw bestaande bestrating.

Kijk voor de opslag van hout eens bij onze U-elementen. Als deze op de juiste manier gestapeld worden maakt u hier de mooiste stellingen of bankjes van voor uw houtopslag.

Speeltoestellen in de tuin
Heeft u kinderen en wilt u een kindvriendelijke tuin gaan maken? Dan is de materiaalkeuze natuurlijk ook heel erg belangrijk. Soms zien we...
Waarom geen grote tegels op  uw oprit?
Veel van onze klanten komen bij ons met de wens om een grote tegel op hun oprit te verwerken. Natuurlijk kan een tegel van 60x60 cm met een...
1420