Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Foto heftruck.jpeg

Een stap naar milieuvriendelijker werken!

17 november 2020

Deze week hebben wij binnen het bedrijf een prachtige stap gezet naar milieuvriendelijker werken! We hebben dit keer een heel belangrijk gedeelte van de logistieke bewegingen vernieuwd. Waar veel mensen niet bij stil staan is het enorme gewicht van steen. Als je bijvoorbeeld een pallet betonklinkers hebt, weegt zo’n pallet al snel 1440 kg. Gelukkig hoeven we dit niet allemaal met de hand te laden/lossen en te verplaatsen. Hiervoor gebruiken we een vorkheftruck. Toen we ruim 10 jaar geleden startten met The Stone Discounter hebben we een 3 tons Hyster aangeschaft. Deze in inmiddels 18 jaar oud. Ondanks dat deze heftruck kort geleden nog overgeschilderd is en heel sterk is, was deze toch aan vervanging toe. We hebben de heftruck is omgeruild voor een veel milieuvriendelijker exemplaar, een Doosan! Deze verbruikt veel minder brandstof en is voorzien van een euro 5 motor. Waar de Hyster een heel aanwezig, doordringend geluid maakte tijdens het werken, is deze heftruck veel stiller en rustiger. Al met al een prachtige nieuwe aanwinst waar we erg blij mee zijn!

Op de foto ziet u links de oude heftruck en links de nieuwe heftruck!

 
Vaste elementen verwerken
Deze klant had twee prachtige appelbomen in de tuin. De bomen stonden zo'n meter hoger dan de rest van de tuin vanwege de vorige indeling....
1420