Doe-het-zelf! Bloembak bouwpakketten
09 juni 2022

We zien ze overal terugkomen, de verhoogde bloembakken met stapelblokken. Vaak zien we vierkante of rechthoekige bakken, maar er kan zo veel meer! Wilt u een keer iets anders, maar wilt u ook dat het niet te ingewikkeld wordt om zelf te maken? Kijk dan eens bij onze bloembak bouwpakketten. Deze pakketten zijn speciaal samengesteld voor diegene die zelf aan de slag willen, zonder dat er gezaagd of geslepen moet worden, maar ook voor degene die op zoek is naar een andere vorm. Zo wordt er in de bouwpakketten gespeeld met formaten en hoogtes, om zo een speels effect te creëren.

Wat wordt er precies geleverd met een bloembak bouwpakket?

Natuurlijk worden er de losse stapelblokken geleverd. Voldoende van ieder formaat, zodat u precies genoeg hebt om de bloembak te maken. Daarnaast krijgt u bij het bouwpakket ook een “stapelwijzer”. Hierop staat precies in welke volgorde de blokken gelegd moeten worden en wat er belangrijk is om rekening mee te houden. Als laatste wordt ook de lijm meegeleverd, zodat u van de bloembak een stevig geheel kunt maken! De afgebeelde extra elementen, zoals planten, hout en/of accessoires worden niet meegeleverd.

Bloembak bouwpakketten aanpassen

Hebt u een mooi bloembak bouwpakket gezien, maar komt u er qua maat net niet mee uit of wilt u graag andere materialen gebruiken? Dan kan het bouwpakket aangepast worden naar uw wensen! Natuurlijk wel afhankelijk van het gewenste materiaal, want niet alle soorten blokken zijn op maat te leveren, maar overleg hierin is altijd mogelijk. Daarnaast zijn de afmetingen, afhankelijk van het type blok, ook zeker variabel. Informeer dus gerust voor de mogelijkheden in de door u gewenste formaten/materialen. Of kom eens langs om direct ook de materialen te kunnen bezichtigen op ons showterrrein!