DIY - Creatief met U- en L-elementen
17 april 2024

Al jaren zijn U-elementen en L-elementen leverbaar voor in de tuin. Maar naast dat er natuurlijk een keerwand mee gemaakt kan worden, kunnen we ook creatief zijn met deze elementen.  We zetten een aantal opties voor u op een rijtje:

Border met L-elementen

Door de L-elementen naast elkaar te plaatsen en gebruik te maken van L-hoek-elementen kan er een border gemaakt worden met de gewenste hoogte en het gewenste formaat.

Border met U-elementen

Ook met U-elementen kan een border gemaakt worden. Juist met deze maat is het leuk dat er lange smalle borders gecreëerd kunnen worden.

Houtopslag

Met U-elementen zijn ook schitterende voorbeelden beschikbaar, waarbij ze gebruikt worden als houtopslag. Door diverse stapelmogelijkheden maakt u de opslag die helemaal bij u past!

Buitenkeuken

Door U-elementen op een bepaalde manier te stapelen, kunnen deze ook heel goed gebruikt worden om een mooie, robuuste buitenkeuken te maken.

Bankje

En natuurlijk kunnen ook bankjes gecreëerd worden door gebruik van U-elementen. Ook hierin zijn vele mogelijkheden, om uw tuin helemaal naar wens te maken!

Hebt u ideeën voor uw tuin, maar weet u niet goed of het uit zal pakken zoals u het bedacht hebt? Laat dan eens een 3D tuinontwerp maken! We kunnen hierin al uw creatieve en DIY plannen verwerken!