Diverse soorten stalen kantopsluiting nu standaard op voorraad!
07 maart 2024

Vanaf nu kunt u verschillende kleuren en hoogten stalen kantopsluiting uit voorraad meenemen. Het gaat om twee kleuren, de verzinkt stalen variant en een cortenstaal variant. We zien dat er in tuinen steeds meer gebruik gemaakt wordt van cortenstaal, dus hoe mooi is het om dat ook terug te laten komen in de kantopsluiting! De strips zijn 2 mm dik en 3 meter lang. We hebben ze liggen in de hoogte 130 mm, die meestal ter hoogte van het straatwerk verwerkt wordt. Daarnaast hebben we beide kleuren ook liggen in 170 mm hoog. Met dit formaat kan een klein opstaand randje gemaakt worden. De bovenkant van de strip is iets omgevouwen, wat de strip extra stevigheid geeft.

Een stalen kantopsluiting kan gebruikt worden in plek van de betonnen opsluitband, op plekken waar het straatwerk niet zwaar belast wordt. Bij een oprit adviseren we wel zware opsluitbanden te gebruiken, het liefst van 10x20x100 cm. Voor terrassen met betontegels of keramische tegels zijn de strips erg geschikt. Ook voor een pad met bochten, bijvoorbeeld met (gebakken) klinkers, is de strip ideaal, omdat deze ook wat gebogen kan worden. Tegenwoordig zien we steeds meer organische vormen terugkomen in de tuin, waar de strips mooi op aansluiten. De strips kunnen ook gebruikt worden voor een rechte of gebogen afscheiding tussen tuin, (kunst)gras, split, etc.

Wilt u meer weten of de strips gewoon even in het echt zien? Dan kunt u ons mailen of bellen of natuurlijk gewoon even langskomen op ons showterrein in Nunspeet!