Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Trends 2020 blog.jpg

De trends van 2020

30 september 2020

Ieder jaar brengt andere trends met zich mee. Waar het twee jaar geleden nog allemaal strak was met veel bestrating en weinig groen, zien we in 2020 de speelse vormen en groen terug komen. Wel zien we de rechte lijnen veel terug, maar vaak met speelse decoratie zoals ronde bloempotten, kleedjes bij tuinsets en andere vormen tuinsets. Ook zien we nu meer kleur in de tuin komen qua materialen. Waar het eerst veel antraciet was, zien we nu de houtkleuren terug komen in combinatie met grijs. Vlonders worden veel gebruikt, maar een goed alternatief voor een vlonder is een keramische plank met een houtnerfstructuur! Het voordeel aan de plank ten opzichte van de vlonder is dat de plank erg onderhoudsvriendelijk is. De plank kan niet krassen, niet vlekken en er kan geen rommel tussen vallen omdat de planken worden gevoegd met een vaste voeg. Deze is mier- en onkruidvrij. Kom voor de opties langs op ons showterrein! Ook zien we veel keramische tegels met allerlei soorten prints erop. Ook hier hebben we soorten van staan op ons showterrein.

Dat we het groen steeds meer terug zien komen is erg positief! Groen om je heen geeft een gezonder leven, heeft positieve invloed op de hersenen, werkt kalmerend en is gewoonweg gezellig en geeft het optimale tuingevoel! Veel groen hoeft niet perse veel onderhoud te betekenen. Hoveniers denken hierin graag met u mee. Zij kunnen uw tuin zo aankleden dat er ieder seizoen iets groens in de tuin staat en er wat bloeit.

Om hoogte in de tuin te creëren word veel gewerkt met kleine boompjes en wat we nu ook veel zien zijn pergola’s. Deze zijn heel multifunctioneel! Naast dat het op zichzelf al een stuk sfeer brengt kan de pergola helpen groen naar boven te brengen door er een klimplant langs te laten groeien. Ook kan een pergola zorgen voor schaduw op de gewenste tijd door er een schaduwdoek in te hangen. Heeft u kinderen die graag een schommel willen, maar vind u een schommeltoestel te groot of niet passen in de stijl? Hang een mooie houten schommel met dikke touwen aan de pergola met het zelfde hout als de pergola en het probleem is opgelost!

 
Diepe tuin indelen
Elke tuin is anders, dus ook de manier van indelen is bij elke tuin verschillend. Sommige tuinen zijn breed, andere gaan rondom het huis. In dit...
1420