Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Buitenkraan afsluiten

Buitenkraan afsluiten en beregening winterklaar maken

06 november 2019

We gaan weer richting de winter. Wat we met z’n allen vaak vergeten is het afsluiten van de buitenkraan en het winterklaar maken van onze beregeningsinstallatie. Wacht niet totdat het vriest maar zorg ervoor dat u dan alles klaar heeft. Het water zet uit als het bevriest en kan ervoor zorgen dat de leidingen los, ook kunnen er scheuren in de kraan zelf ontstaan. Als u dit niet op tijd in de gaten heeft kan dit veel schade veroorzaken. Het winterklaar maken van de beregening heeft ook alles met de vorst te maken. In de sproeiers zitten allerlei tandwieltjes die ervoor zorgen dat de sproeier draait. Bij vorst zal het mechanisme snel kapot vriezen. Als u een pomp heeft die het grondwater op pompt moet u deze ook leeg laten lopen en het liefst vorstvrij wegzetten. 

 
Diepe tuin indelen
Elke tuin is anders, dus ook de manier van indelen is bij elke tuin verschillend. Sommige tuinen zijn breed, andere gaan rondom het huis. In dit...
1420