Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Tulpen in een tuin.jpg

Bloembollen

11 december 2019

Vergeet uw bloembollen niet bij het winter klaarmaken van uw tuin. U bent nog niet te laat voor het planten van uw bloembollen. De beste tijd om uw bloembollen te planten is van half september tot half december, in ieder geval voor de eerste echte nachtvorst. 

Als u de bloembollen gaat planten maak dan de aarde goed los en plant de bloembollen met de bolle kant naar beneden. Maak het gat weer dicht en druk de aarde aan. Houd voor de plantafstand 3x de breedte van de bol aan, en voor de diepte ongeveer drie keer de hoogte van de bol. 

Let bij het kopen van bloembollen of het enkeljarige, meerderjarige of verwilderingsbollen zijn. Koopt u enkeljarige bloembollen dan kunt u het beste ieder jaar weer nieuwe planten voor de allermooiste bloemen. 

U hoeft uw bloembollen niet te beschermen tegen bijvoorbeeld sneeuw. Sneeuw heeft een isolerende werking en beschermt u bollen juist. 
Wees snel om in het vroegen voorjaar te kunnen genieten van de mooist gekleurde bloemen in uw tuin.

 
Diepe tuin indelen
Elke tuin is anders, dus ook de manier van indelen is bij elke tuin verschillend. Sommige tuinen zijn breed, andere gaan rondom het huis. In dit...
1420