Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • 3D tuinontwerp.png

3D Tuinontwerp met cashback actie!

14 oktober 2020

Sinds twee jaar hebben wij ook de mogelijkheid om een 3D Tuinontwerp voor u te maken. We maken een prachtig ontwerp waarbij u door middel van een video door uw tuin kunt lopen. We nemen hier, bij The Stone Discounter uw wensen door, door middel van een eerste afspraak. We maken altijd twee opties om u aan het denken te zetten. Nadat u de video in de mail hebt ontvangen, maken we een tweede afspraak om aanpassingen te doen. In het ontwerp denken we altijd met u mee en voegen we ook eigen ideeën toe in uw stijl!  We kijken bij de eerste en/of tweede afspraak ook altijd even naar de materialen en geven u hier de nodige informatie over.  Zo kunnen we een definitief ontwerp maken, waarvan we een offerte met de gekozen materialen kunnen neerleggen.

We hebben nu ook een mooie cashback actie om het ontwerpen nog iets toegankelijker te maken! Als u als particulier zelf bij ons besteld krijgt u na bestelling van alle geoffreerde materialen € 100,- cashback van de ontwerpkosten. Ook krijgt u na bestelling GRATIS werktekeningen, zodat de stratenmaker meteen aan de gang kan en u zelf geen verdere uitleg hoeft te geven.

Als u via een stratenmaker of hovenier bij ons besteld geldt alleen dat u de gratis werktekeningen krijgt na bestelling.

Kortom, hebt u ook moeite met het visualiseren van uw tuin? Wij helpen u graag verder met uw kleine of grote tuin, bestaand of nieuw, voor en/of achter!

 
TRE Mustang Grey
Aan deze pagina wordt nog gewerkt
1420