Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • 3D Tuinontwerp pergola

3D Tuinontwerp door The Stone Discounter

26 juli 2022

Sinds 2018 kunt u ook bij The Stone Discounter terecht voor een schitterend, betaalbaar en professioneel 3D tuinontwerp van uw tuin. Voor die tijd waren we vaak aan het schetsen, maar we merkten dat het voor veel mensen dan nog steeds erg moelijk is om voor te stellen hoe die platte schets in werkelijkheid uit gaat komen. Daarom zijn we gestart met 3D tuinontwerp, want wij geloven dat uw droomtuin start bij een goed ontwerp! In een 3D tuinontwerp kunt u de verhoudingen van terrassen, tuinmeubelen, borders, (kunst)gras, etc. erg goed van tevoren zien. Daarnaast nemen we, indien gewenst, ook het verlichtingsplan mee in het tuinontwerp. 

Wanneer u ons een 3D tuinontwerp laat maken, versturen we altijd 2 opties in 3D uitgewerkt. In veel gevallen is de eerste optie de indeling die u zelf ongeveer had bedacht gezien. Onze ontwerpster maakt er dan een tweede optie naast, om u even om te laten denken. Hierdoor weet u goed wat de mogelijkheden voor uw tuin zijn! Uiteindelijk komt u beide opties bespreken, en vaak wordt in de praktijk dan een mix van beide ontwerpen het definitieve ontwerp. 

Voor het tuinontwerp hebben we een losse website opgezet, met nog veel meer informatie en de actuele, scherpe tarieven.

Neem eens een kijkje op:

 WWW.TSDTUINONTWERP.NL

 
Vaste elementen verwerken
Deze klant had twee prachtige appelbomen in de tuin. De bomen stonden zo'n meter hoger dan de rest van de tuin vanwege de vorige indeling....
1420