Tumbelton Extra Coal 20x20x6 cm

Prijs per m2: 23,90Afname per: 0.96m2 / Volle verpakking: 11.52m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 22,94
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

RedSun Tumbelton Extra Coal 20x20x6 cm

De Tumbelton Extra Coal 20x20x6 cm is een getrommelde bestrating in de kleur antraciet. Zoals u weet is de bestrating in uw tuin voor een groot deel verantwoordelijk voor de sfeer en uitstraling van uw hele tuin. De Tumbelton Extra Coal 20x20x6 cm kan u helpen om een mooie en landelijke uitstraling aan uw tuin te geven. Ze worden ook vaak gebruikt in combinatie met en mooie grote terrastegel.

Voordelen van de RedSun Tumbelton Extra Coal 20x20x6 cm

De Tumbelton Extra Coal 20x20x6 cm is door de gebruikte grondstoffen betaalbaar gebleven. We hebben het hier over een volbetonproduct die na het drogen getrommeld wordt. Door het trommelen worden de scherpe randen en hoeken van de steen afgeslagen en hiermee wordt de landelijke uitstraling gemaakt. De Tumbelton Extra Coal 20x20x6 cm is product dat in verschillende formaten leverbaar is en ook mooi in combinatie te leggen is.

Alternatieven voor de RedSun Tumbelton Extra Coal 20x20x6 cm

Als we gaan kijken naar alternatieven voor de Tumbelton Extra Coal 20x20x6 cm komen we toch al snel uit op een gebakken bestrating. Deze is qua prijs natuurlijk heel anders maar dit verschil vinden we dan ook terug in een stukje duurzaamheid. We willen u dan ook graag uitnodigen om e.e.a. te komen bekijken op ons showterrein in Nunspeet waar we alle soorten op een ruime manier gepresenteerd hebben. Wij vinden het prettig om u hier de juiste informatie en adviezen te kunnen geven.

Slijtlaag:
Nee
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Nee
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Nee
Geschikt voor de oprit:
Ja
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja