Smartton XS Mount Everest 50x50x5 cm

Prijs per m2: 24,60Afname per: 1m2 / Volle verpakking: 12m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 24,60
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

RedSun Smartton XS Mount Everest

De RedSun Smartton XS Mount Everest is al jaren erg populair. Het is een schitterende antraciet kleurige tegel die helemaal strak is, geen facetranden of reliëf aan het oppervlakte. Als u graag een strakke moderne tuin wilt bent u bij de RedSun Smartton XS Mount Everest zeker aan het goede adres. De bestrating bepaald toch voor een groot deel de sfeer van uw tuin, de materiaal keuze is dan ook erg belangrijk.

Voordelen van de RedSun Smartton XS Mount Everest

Het mooiste van de RedSun Smartton XS Mount Everest is toch wel zijn deklaag. De deklaag is gemaakt van een fijne structuur beton om zo te voorkomen dat er kiezels door de deklaag heenkomen. Verder is er door de deklaag van de RedSun Smartton XS Mount Everest een hydrofobe verwerkt en vervolgens is hij voorzien van een dubbele impregnant. Dit zorgt ervoor dat we het hier hebben over een onderhoudsarme bestrating die weinig vocht en vuil op zal nemen. Verder is de deklaag geborsteld waardoor hij mooi en glad afgewerkt is.

Alternatieven voor de RedSun Smartton XS Mount Everest

Natuurlijk zijn er veel alternatieven voor de RedSun Smartton XS Mount Everest te vinden.  Als we op ons ruime en overzichtelijke showterrein kijken zijn er wel 15 verschillende antraciet kleurige tegels te vinden. Onderling zit er natuurlijk wel verschil in kwaliteit. Deze verschillen zijn dan uiteraard ook terug te vinden in het onderhoud wat de bestrating nodig heeft. Kiest u voor de RedSun Smartton XS Mount Everest of voor één van de vele andere mogelijkheden? Kom geheel vrijblijvend een bezoekje brengen aan ons bedrijf en wij laten u graag de vele mogelijkheden zien.

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Ja
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja