Smartton SE XXS Mount Victoria 60x60x4 cm

Prijs per m²: 33,70 Afname per: 0.72m² / Volle verpakking: 11.52m²

*Let op: alle vereiste informatie dient ingevuld te zijn voordat een juiste berekening wordt weergegeven.

Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Deelpakkosten: € 0
Statiegeldpallet(s): € 0
Totaalprijs: € 0
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!
Slijtlaag
Ja
Onderhoudsvriendelijk
Ja
Geïmpregneerd/gecoat
Ja
Afstandshouder
Ja
Geborsteld
Ja
Kleurecht
Nee
Facet
Nee
Relief/structuur
Nee
Geschikt voor de oprit
Nee
Kleur aanwezig op showterrein
Ja

RedSun Smartton SE XXS Mount Victoria 60x60x4 cm

De RedSun Smartton SE XXS Mount Victoria 60x60x4 cm is een schitterende strakke bestrating die in verschillende formaten en diktes te krijgen zijn. Deze zijn onderling ook mooi te combineren en zo een stukje éénheid in uw tuin te houden. Zo kunnen we voor de oprit een 8 cm dikke variant leveren en voor uw terras zelfs een 4 of een 6 cm dikke bestrating. De bestrating is voor een groot deel verantwoordelijk voor de sfeer in uw tuin. Een erg belangrijke keuze dus. De RedSun Smartton SE XXS Mount Victoria 60x60x4 cm kan u hier zeker verder bij helpen.

Voordelen van de RedSun Smartton SE XXS Mount Victoria 60x60x4 cm

De RedSun Smartton SE XXS Mount Victoria 60x60x4 cm is een bijzondere bestrating als we hem vergelijken met de vele soorten antraciet bestrating die er op de markt zijn. We hebben het hier over een betonproduct die voorzien is van een hydrofobe en een dubbele impregnant. Dit samen maakt de RedSun Smartton SE XXS Mount Victoria 60x60x4 cm een onderhoudsarme bestrating. Doordat de hydrofobe de watergangen in het beton afsluit is de vochtopname een stuk minder. Het mooie hiervan is dat deze bestrating een stuk minder snel groen wordt en als dat wel het geval is zal het groen veel meer aan het oppervlakte zitten.

Alternatieven voor de RedSun Smartton SE XXS Mount Victoria 60x60x4 cm

Wanneer de RedSun Smartton SE XXS Mount Victoria 60x60x4 cm toch nog niet helemaal aansluit op uw wensen dan willen we graag eens doornemen om te kijken wat u allemaal van uw bestrating verwacht. Misschien zijn wij vergeten iets te vermelden en anders kijken we verder in ons assortiment om zo te kijken welke bestrating er beter aansluit bij uw wensen. We helpen u graag verder om uw droomtuin te verwezelijken.