Smartton SE XXS Adamello 60x30x4 cm

Prijs per m2: 30,60Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 11.52m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 22,03
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

RedSun Smartton SE XXS Adamello 60x30x4 cm


De RedSun Smartton SE XXS Adamello 60x30x4 cm is een kleur die we steeds meer tegen komen de laatste tijd. Langzaam stappen we af van de grijs tinten en wordt er plaats gemaakt voor bijvoorbeeld de RedSun Smartton SE XXS Adamello 60x30x4 cm. De mooie rood/bruine nuancering heeft onder alle omstandigheden een warme uitstraling. Een geweldige bestrating die uw tuin net iets extra’s geeft. De bestrating is voor een groot deel verantwoordelijk voor de sfeer die u in uw tuin hebben wilt. Eén van de belangrijkste keuzes die er gemaakt moet worden dus.


Voordelen van de RedSun Smartton SE XXS Adamello 60x30x4 cm


Het mooie van de RedSun Smartton SE XXS Adamello 60x30x4 cm is toch wel dat we het hier over een duurzaam en ook onderhoudsvriendelijke bestrating hebben. Een prachtig product waar u vele jaren plezier van zult hebben. Door de unieke hydrofobe worden de watergangen in het beton afgesloten waardoor de vocht en vuilopname sterk teruggedrongen wordt. Om de RedSun Smartton SE XXS Adamello 60x30x4 cm nog beter te beschermen is hij ook nog eens vorzien van een dubbel impregnant. 


Alternatieven voor de RedSun Smartton SE XXS Adamello 60x30x4 cm


Wij begrijpen dat het een moeilijke keuze is om vanaf het scherm een nieuwe bestrating uit te zoeken Wij raden dit dan ook zeker af. We hebben de RedSun Smartton SE XXS Adamello 60x30x4 cm mooi gepresenteerd op ons overzichtelijke showterrein. Ons assortiment is zo samengesteld dat er in ieder segment een ruime keuze is. U bent altijd welkom en we helpen u graag de juiste keuze te maken.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Ja
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Ja
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja