Smartton Kilimanjaro 30x10x6 cm

Prijs per m2: 36,30Afname per: 0m2 / Volle verpakking: 7m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 0,00
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

 RedSun Smartton Kilimanjaro 30x10x6 cm


Eén van de meest populaire soorten bestrating is toch wel de RedSun Smartton Kilimanjaro 30x10x6 cm. De mooie aardetinten die er gebruikt zijn bij de RedSun Smartton Kilimanjaro 30x10x6 cm geven hem de perfecte look voor een sfeervolle tuin. Een groot deel van de sfeer wordt toch bepaald door de gebruikte bestrating. Bij die sfeer kan de RedSun Smartton Kilimanjaro 30x10x6 cm zeker een positieve bijdrage leveren. Ook het aanbod in de verschillende formaten en diktes is enorm. Als u een oprit gaat bestrating hebben we de 8 cm, voor de wat minder zwaar belaste delen de 6 cm en voor uw terrassen zelfs een 4 cm dikke variant. Zo kunt u toch een stukje rust houden in de te gebruiken kleuren en materialen.


Voordelen van de RedSun Smartton Kilimanjaro 30x10x6 cm


De RedSun Smartton Kilimanjaro 30x10x6 cm is uniek door de deklaag waarvan hij voorzien is. De deklaag is gemaakt van een fijne structuur beton waardoor heen een hydrofobe verwerkt is. Deze sluit alle watergangen in het beton af. Door de impregnant waarvan hij vervolgens voorzien is kunnen we hier gerust spreken van een onderhoudsarme bestrating. Bovendien heeft de fabriek de prijzen ook nog eens in de hand weten te houden. 


Alternatieven voor de RedSun Smartton Kilimanjaro 30x10x6 cm


Foto’s en plaatjes wijken altijd af van de werkelijkheid. We willen u dan ook graag uitnodigen voor een bezoekje aan ons ruime en vooral ook overzichtelijke showterrein waar we veel zorg besteed hebben aan de presentatie van de RedSun Smartton Kilimanjaro 30x10x6 cm. Het is zeker een bestrating die het verdient om eens van dichtbij bekeken te worden. Ook als de RedSun Smartton Kilimanjaro 30x10x6 cm niets voor u is dan hebben we zeker de goede steen voor u staan. We kijken graag samen met u welk product er het best aansluit bij uw wensen.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Ja
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Ja
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja