RAK Emirates Premium Cool Grey Matt 60x60x1,8 cm

Prijs per m2: 47,50Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 21.6m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 34,20
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

RAK Emirates Premium Cool Grey Matt 60x60x1,8 cm

De RAK Emirates Premium Cool Grey Matt 60x60x1,8 cm is een prachtige grijze tegel die bijna in iedere  tuin toe te passen is. Qua kleurstelling is hij erg mooi maar als we naar de eigenschappen kijken is hij nog veel mooier. De RAK Emirates Premium Cool Grey Matt 60x60x1,8 cm is een keramische tuintegel, deze behoren tot de meest onderhoudsvriendelijke soort bestrating die er te koop is. Vindt u het moeilijk om het juiste plaatje voor u te zien? Laat dan een mooie 3D animantie maken van uw tuin. Kijk hiervoor op onze pagina 3D tuinontwerp.

Het leggen van de RAK Emirates Premium Cool Grey Matt 60x60x1,8 cm

Als u de RAK Emirates Premium Cool Grey Matt 60x60x1,8 cm gaat leggen is het belangrijk dat de ondergrond gestabiliseerd is. De dikte van de tegel is 1.8 cm, stabiliseren is dan ook noodzakelijk. Bouw de ondergrond wel zo op dat hij het water wel af kan voeren. Zou dit niet gebeuren dan kunnen de tegels makkelijk omhoog vriezen. Vraag dus altijd even naar de verwerkingsvoorschriften voordat u de RAK Emirates Premium Cool Grey Matt 60x60x1,8 cm gaat leggen.

De afwerking van de RAK Emirates Premium Cool Grey Matt 60x60x1,8 cm

De RAK Emirates Premium Cool Grey Matt 60x60x1,8 cm is prima te zagen maar dan wel met een spiciaal keramiek zaagschijf om zo te voorkomen dat er stukjes afknappen. Verder is het voegen erg belangrijk. Gebruik een waterdoorlatende voeg. Qua randafwerking vinden wij de stalen strip het mooiste. Door de geringe dikte van de RAK Emirates Premium Cool Grey Matt 60x60x1,8 cm kunnen we de opsluitbanden niet verdiept wegzetten en is een stalen opsluiting veel mooier.

Slijtvast:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Krasbestendig:
Ja
Gerectificeerd:
Ja
Te verwerken als beton:
Nee
Afstandhouder:
Nee
Geschikt voor de oprit:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja

Andere klanten kochten ook