Premiton Linea Gran Canaria 20x5x6 cm

Prijs per m2: 27,50Afname per: 1.08m2 / Volle verpakking: 10.8m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 29,70
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

RedSun Premiton Linea Gran Canaria 20x5x6 cm


De Premiton Linea Gran Canaria 20x5x6 cm is een schitterend grijs genuanceerde bestrating. Door de mooie nuancering zal uw bestrating nooit saai worden. Zeker een steen die het waard is om eens van dichtbij te bekijken. De bestrating zal in de meeste gevallen het grootste oppervlakte van uw huis innemen. Het is dus zeker belangrijk dat een element dat de sfeer van uw tuin voor een groot deel gaat bepalen op de juiste manier uitgezocht wordt.


Voordelen van de RedSun Premiton Linea Gran Canaria 20x5x6 cm


Het mooie van de Premiton Linea Gran Canaria 20x5x6 cm is dat hij voorzien is van een facet. We zien steeds meer strakke soorten bestrating. Als we dat op bijvoorbeeld een oprit leggen is iedere oneffenheid te zien. Bij de Premiton Linea Gran Canaria 20x5x6 cm zal het facet heel veel uit het zicht nemen. Verder is de Premiton Linea Gran Canaria 20x5x6 cm voorzien van een fijne slijtlaag die voorkomt dat er veel grove kiezels in het zicht komen. 


Alternatieven voor de RedSun Premiton Linea Gran Canaria 20x5x6 cm


Als u toch liever een alternatief heeft voor de Premiton Linea Gran Canaria 20x5x6 cm kunt u ook eens kijken bij de strakke uitvoering. Zit uw bestrating hier ook niet tussen kom dan geheel vrijblijvend eens langs. Op ons showterrein kunnen we u in alle rust de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van sierbestrating laten zien en samen kijken welke bestrating er het best aansluit bij uw wensen. 
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Nee
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Nee
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja