Basic betonklinker Heide 21x21x8 cm (dubbelklinker)

Prijs per stuk: 24,30 Afname per 0.82 / Volle verpakking: 8.19 stuks

*Let op: alle vereiste informatie dient ingevuld te zijn voordat een juiste berekening wordt weergegeven.

Alleen in afname van 0.82 of een veelvoud hiervan.
Aantal:
stuks
Deelpakkosten: € 0
Statiegeldpallet(s): € 0
Totaalprijs: € 0
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

Basic betonklinker Heide 21x21x8 cm (dubbelklinker)

De Basic betonklinker Heide 21x21x8 cm (dubbelklinker) is één van de meest verkochte klinkers in Nederland. Door de zachte heidekleur is hij toe te passen bij bijna iedere gevel. Een schitterend product voor een lage prijs dat op vele plekken toe te passen is. De deklaag is van een fijne structuur beton gemaakt, dit zorgt ervoor dat de kiezels uit de steen minder snel naar het oppervlakte komen.

Toepassing Basic betonklinker Heide 21x21x8 cm (dubbelklinker)

De Basic betonklinker Heide 21x21x8 cm (dubbelklinker) is zeker toe te passen bij stukken die zwaar tot zeer zwaar belast worden. Of het nu gaat om een oprit, bedrijventerrein of gewoon in de tuin? De Basic betonklinker Heide 21x21x8 cm (dubbelklinker) is er zeker geschikt voor. 

Transport van de Basic betonklinker Heide 21x21x8 cm (dubbelklinker)

Het gewicht van de Basic betonklinker Heide 21x21x8 cm (dubbelklinker) is per m2 zo'n 180 kg. Dit zorgt ervoor dat het al niet snel zelf meer te vervoeren is. In de regio is er een mogeijkheid om het te laten brengen vanaf ons eigen terrein. Is het wat verder weg dan is er altijd de mogelijkheid om dit vanuit de fabriek te laten bezorgen. Informeer dus altijd even naar de prijzen.