Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Steenhandel Hattem

Bent u op zoek naar een steenhandel Hattem? Kom naar The Stone Discounter in Nunspeet. We hebben het grootste en overzichtelijkste showterrein in de regio. We hebben ons assortiment zo samengesteld dat er voor ieder budget een passende steen te vinden is. Op ons terrein hebben we alle voorkomende soorten bestrating zo opgesteld dat u makkelijk een beeld kunt krijgen van de vele mogelijkheden. Redenen genoeg als u een steenhandel Hattem zoekt even naar Nunspeet te rijden.

Voordelen steenhandel Hattem

Zoals al gemeld hebben we een zeer ruime sortering (sier)bestrating. Het is dan ook altijd de moeite als u gezocht heeft naar steenhandel Hattem even door te rijden en ons een bezoekje te brengen. We zullen altijd samen met u kijken welke bestrating het best aansluit bij uw wensen. Iedere klant heeft zijn eigen verlanglijstje als het gaat om onderhoud, duurzaamheid, formaten en kleuren. Wij helpen u hier graag verder mee. The Stone Discounter is de steenhandel Hattem voor de hele regio.

Transport steenhandel Hattem

Hebben we de goede bestrating gevonden? We bieden altijd de mogelijkheid om uw bestelling te laten bezorgen. Voor de meeste mensen is het niet mogelijk om de stenen zelf te vervoeren. Wij noemen ons in deze tekst steenhandel Hattem, dit verplicht ons natuurlijk als u de moeite neemnt ons met een bezoekje te vereren om uw stenen netjes thuis af te leveren. 

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.