Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Luxe met moderne details A
  • Luxe met moderne details B
  • Luxe met moderne details C
  • Luxe met moderne details D

Luxe met moderne details

21 november 2019

Gezelligheid, strak en onderhoudsvriendelijk, dat moest deze tuin worden. In de tuin zijn twee overkappingen geplaatst, zodat er altijd een mooi, droog plekje is om te zitten. Om het zwembad heen liggen keramische tegels met een houtstructuur. De keramische tegels nemen niets op, daarom zijn ze ideaal om bij een zwembad te leggen waar chloor o.i.d. in zit. Door aan de achterzijde van de tuin leilindes te plaatsen, word er wat privacy gecreëerd. Om het gras te breken, staat er een border aan de schuttingzijde. 
Vaak is er een ‘’containerprobleem’’, want waar laat je die? Hier is een mooie oplossing voor bedacht door met houten balken en hedera te werken. Zo staan ze uit het zicht en toch lekker dicht bij het huis, zodat er geen lange stukken gelopen hoeven worden.
 

 
Speeltoestellen in de tuin verwerken
Wilt u graag speeltoestellen in uw tuin plaatsen? Dan zijn er een aantal dingen belangrijk om rekening mee te houden. Zo komt het bijvoorbeeld...
1434