Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Kleurencombinaties van tegels A
  • Kleurencombinaties van tegels B
  • Kleurencombinaties van tegels C
  • Kleurencombinaties van tegels D

Kleurencombinaties van tegels

09 december 2019

In deze tuin moest in ieder geval een overkapping komen. Ook een terras voor de overkapping was een wens. Door verschillende kleuren tegels te combineren, word er een frisse uitstraling gecreëerd in de tuin. Door de terrassen af te sluiten met borders, zit je altijd in een apart stukje tuin. Op die manier kijk je prachtig door de planten heen naar de rest van de tuin. Door in de borders platanen te zetten, komt er wat hoogte in de tuin die er voor zorgt dat het echte tuingevoel in je op komt. Omdat er een zwembadje in de tuin moest passen, hebben we kunstgras geplaatst in het midden van de tuin. We hebben de maten van het gras zo gemaakt, dat het badje er ruim tussen past. Om de tuin ook in de avond sfeer te geven, hebben we een verlichtingsplan gemaakt. 

 
Welke kleurencombinaties kan ik in de tuin gebruiken?
Om de te gebruiken kleuren voor uw tuin te bepalen, zijn de vaste elementen die al aanwezig zijn natuurlijk leidend. Als de kleur van uw woning...
1434