Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Kindvriendelijke tuin met zonnige plekjes A
  • Kindvriendelijke tuin met zonnige plekjes D
  • Kindvriendelijke tuin met zonnige plekjes C
  • Kindvriendelijke tuin met zonnige plekjes B

Kindvriendelijke tuin met zonnige plekjes

04 november 2019

In deze tuin was het aspect ‘’kindvriendelijk’’ heel belangrijk. Het grote konijnenhok stond al en die moest ook blijven voor de 12 konijntjes. Om de tuin kindvriendelijk te maken waren een trampoline en een schommel van belang voor deze klant. Het watertje wat vanaf het terras overloopt in het gras is erg ondiep, zodat de kinderen hier ook in kunnen spelen als het warmer weer is.
De wens was om zo veel mogelijk de zonplekken te benutten. Daarom zijn aan alle kanten van het huis terrassen ingetekend, zodat er altijd een mogelijkheid is om in de zon te zitten en zodat elk deel van de tuin goed benut kan worden.
Met bomen en pergola’s hebben we het geheel wat meer afgesloten, zodat je toch mooi kunt wegkijken en het ruimtelijke gevoel houd, maar je ook een gezellig plekje hebt met groen om je heen.
 

 
Speeltoestellen in de tuin verwerken
Wilt u graag speeltoestellen in uw tuin plaatsen? Dan zijn er een aantal dingen belangrijk om rekening mee te houden. Zo komt het bijvoorbeeld...
1434