Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Hoogteverschillen en Douglas hout om te breken A
  • Hoogteverschillen en Douglas hout om te breken C
  • Hoogteverschillen en Douglas hout om te breken D
  • Hoogteverschillen en Douglas hout om te breken B

Hoogteverschillen en Douglas hout om te breken

14 november 2019

Bij deze tuin was er de wens om de terrassen aan het huis wat hoger te leggen. Dit was praktisch het best, omdat de tuin lager ligt dan het huis. Op deze manier hoeven alleen de terrassen worden opgehoogd. Door borders te gebruiken, word het een prachtig hoger gelegen terras waarvan je door de grassen heen prachtig de tuin in kijkt. 
De overkapping in de tuin staat met het zitgedeelte naar de erfgrens toe. Dit omdat er achter het hek een watertje loopt waar op deze manier naar gekeken kan worden. 
De omheining is gemaakt van hekken met daarbij allerlei verschillende soorten groen. Dit maakt het geheel speelser. 
Om het terrasje aan de zijkant van het huis te breken zijn Douglas palen gebruikt op verschillende hoogtes. Dit is ook het geval bij de erfgrens aan de voorzijde van het huis. 
 

Hoe een moderne tuin ook groen en gezellig kan zijn
Deze tuin moest strak en modern worden. De woodlook tegels waren ook zeer gewenst. Deze tegel in combinatie met de antraciete tegel staat...
Symmetrisch, strak en modern
De eigenaren van deze kavel, wisten bijna wat ze wilden, maar kwamen er nog niet helemaal uit. Het liefst wilden ze iets met een hoogteverschil,...
1434