Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Anders dan anderen door vormen en kleuren A
  • Anders dan anderen door vormen en kleuren B
  • Anders dan anderen door vormen en kleuren D
  • Anders dan anderen door vormen en kleuren C

Anders dan anderen door vormen en kleuren

14 november 2019

‘’Wij willen de tuin anders dan anderen.’’ Dat hebben we gedaan door een rood/bruin genuanceerde tegel te gebruiken in een groot wildverband. Ook hebben we de tegel in een ander soort uitvoering, namelijk de ‘’Wave’’ gebruikt. In de Smartton Wave zit een golfje, de tegel is dus niet strak en glad, maar wat speelser. Door de tuin aan te kleden met wat borders van splitblokken (29x9x9 cm) is het een gezellige plek geworden. Door in de voortuin met een pergola te decoreren word het geheel nog speelser en gezelliger. 
In de tuin waren wat vereisten. Dit zijn de 3 containers, die een plekje aan de zijkant van het huis hebben gekregen, het schuurtje die achterin de tuin zijn plek heeft en de omheiningen. Hier hebben wij dan ook rekening mee gehouden. 
 

Vijver als eyecatcher
In deze tuin zien we een prachtige vijver, gras, planten en niet te vergeten, de bestrating. De combinatie van grijs genuanceerd met antraciet in...
Alle wensen in één tuin
In dit ontwerp moest rekening worden gehouden met 2 catalpa bomen in de achtertuin en 2 perenbomen in de voortuin. Deze hebben we een mooi plekje...
1434