Onkruidvrij voegzand Steengrijs 20 kg

Prijs per stuk: 18,95Afname per stuk / Volle verpakking: 1 stuks

Kleur
Alleen in afname van %s of een veelvoud hiervan.
Aantal:
stuks
 
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!
Meer informatie

Onkruidvrij voegzand

Als u het onkruidvrije voegzand gaat gebruiken kunt u er van uitgaan dat het zand 100 % vrij van onkruid uit de zak komt. Het zand zelf is voorzien van een coating met een hele hoge PH-waarde waardoor er geen onkruid zal ontkiemen. Het onkruidvrije voegzand heeft een lange werking. Probeer wel altijd vervuiling van bovenaf te voorkomen. Dit kan gebeuren door bijvoorbeeld met modder aan schoenen over de bestrating te lopen en zelfs door rond waaiende bloesem enz. Als de vervuiling éénmaal aanwezig is, kan dit natuurlijk weer een voedingsbodem vormen voor onkruid. Wij raden dan ook aan om in het voorjaar de bovenste 5 mm van de voeg weg te spoelen en de voegen weer aan te vullen met vers onkruidvrij voegzand.


Kleuren onkruidvrij voegzand

Het onkruidvrije voegzand is in verschillende kleuren leverbaar. Het voegzand is altijd gekleurd met biologische kleurstoffen dus u werkt met een milieuvriendelijk product. Onkruidvrij voegzand is leverbaar in de kleuren basalt, grijs en zandkleurig. U kunt altijd de keuze maken om het accent te leggen op de voeg of om juist een bijpassende kleur te gebruiken. 


Verwerken van onkruidvrij voegzand

Het verwerken van onkruidvrij voegzand moet altijd gebeuren op een droge ondergrond. Als u het zand in wilt gaan vegen op vochtige bestrating zullen er klonten ontstaan en is dit niet meer in te vegen. Natuurlijk krijgt het de normale structuur weer als het allemaal opgedroogd is. Wilt u liever een vaste voeg tussen uw bestrating? Kijk dan ook eens bij het GatorSand G2 of bij de Aqua Color Joints