Inveegzand basalt 0-2 mm -Pallet 48 zakjes (25kg)

Prijs per stuk: 4,50Afname per stuk / Volle verpakking: 48 stuks

Hoeveelheid
Afmeting
Alleen in afname van %s of een veelvoud hiervan.
Aantal:
stuks
 
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!
Meer informatie

Inveegzand Basalt

Basalt inveegzand is eigenlijk gewoon een basalt split dat vermalen is tot een grootte van 0,2 tot 2 mm. Basalt is een natuurproduct dat ook gewoon zijn kleur zal houden. U koopt dus een antraciet kleurig inveegzand en dit zal het dan ook blijven. 


Voordelen van inveegzand basalt

Het mooie van het basalt inveegzand is dat het erg hoekig van vorm is. Dit zorgt ervoor dat het veel steviger ligt dan de meeste andere soorten die wat rondere vormen hebben. Vooral als wij kijken naar bijvoorbeeld een oprit is het erg belangrijk dat de stenen erg goed vast komen te liggen door het materiaal dat tussen de voegen geveegd wordt.


Nadeel van basalt inveegzand

Het enige nadeel van dit inveegzand is dat er vrij veel stof in de zakken zit. Dit stof kan ervoor zorgen dat er een grijze sluier over uw bestrating komt te liggen. Wij raden het gebruik van basalt inveegzand af bij tegels met een effen kleur. Gebruik hiervoor het inveegkwarts. Verwijder nadat u uw bestrating ingeveegd hebt altijd direct het overtollige materiaal. De split stukjes zijn hard en scherp en kunnen krassen op uw bestrating veroorzaken. Is het basalt inveegzand na verloop van tijd iets gezakt? Pak dan de zak er weer bij, uitstrooien, invegen en weer opnieuw verwijderen.