Brekerzand

Prijs per stuk: 3,45Afname per stuk / Volle verpakking: 48 stuks

Hoeveelheid
Afmeting
Alleen in afname van %s of een veelvoud hiervan.
Aantal:
stuks
 
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!
Meer informatie

Brekerzand

Voor het invegen van uw nieuwe bestrating kunt u onder andere brekerzand gebruiken. Het is van groot belang dat u geen verkeerd zand gebruikt. Het gebeurt vaak dat er leem in zand of brekerzand zit. Leem kan in de tegels trekken en vlekken veroorzaken die in veel gevallen niet meer te verwijderen zijn. Ook komt het voor dat er door het brekerzand gebroken puin verwerkt is. Ook dit kan een hele vervelende bijna of soms zelfs een helemaal niet weg te halen sluier veroorzaken.


Welk soort brekerzand bieden wij aan?

Het brekerzand dat wij aanbieden is een zandsoort dat voorzien is van gebroken steentjes. Deze gebroken steentjes zorgen ervoor dat het straatwerk super vast gaat liggen. Het gebruikte zand en de gebroken steentjes zullen geen vlekken achterlaten op uw bestrating. Kies dus voor het veilige brekerzand. Het normale brekerzand is bruin van kleur, wilt u een antraciet zwart kleurig inveegzand kijk dan eens bij basalt inveegzand of het inveegkwarts.


Verwerken van het brekerzand

Het verwerken van het brekerzand is heel éénvoudig. Het mooiste is om dit met droog weer te doen, het zand zal veel mooier in de voegjes lopen dan wanneer het vochtig is. Zoveel mogelijk van het brekerzand invegen en het resterende materiaal opvegen en in een emmer droog wegzetten. Nadat er een poosje over het nieuwe straatwerk gelopen of gereden is en na een paar regenbuien dan herhaalt u bovenstaande. Blijf dit net zolang doen totdat de voeg niet verder meer wegzakt.