Aqua Color Joints Basalt 22 kg

Prijs per stuk: 93,80Afname per stuk / Volle verpakking: 1 stuks

Kleur
Alleen in afname van %s of een veelvoud hiervan.
Aantal:
stuks
 
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!
Meer informatie

Aqua Color Joints

Wilt u een voeg die uithard en de kans op onkruid sterk verminderd? Dan bieden wij u de Aqua Color Joints in verschillende kleuren en soorten. De Aqua Color Joints is te gebruiken bij voegen vanaf 3 mm breed en een diepte van minimaal 3 centimeter. Het is belangrijk bij gebruik van de Aqua Color Joints om een goede waterdoorlatende ondergrond te hebben. De voeg is waterdoorlatend en als de ondergrond dat niet is gaat het vocht zich in de voeg ophopen en zal hij er met bijvoorbeeld vorst uitkomen.


Soorten Aqua Color Joints

We kunnen de Aqua Color Joints niet alleen in verschillende kleuren leveren maar we hebben ook de Aqua Color Ceramic Joints. Deze is nog fijner van structuur en wordt veel toegepast bij keramische tuintegels. Beide soorten zijn in verschillende kleuren leverbaar. Kleuren lopen uiteen van zwart tot grijs en een zandkleur. 


Verwerking van de Aqua Color Joints

Wat betreft de verwerking is er geen verschil tussen de Aqua Color Joints en de Aqua Color Ceramic Joints. In beide gevallen is het belangrijk om het straatwerk goed nat te maken om te voorkomen dat de Aqua Color Joints zich gaat hechten aan de bestrating. Vervolgens zak uitstrooien en met een bezem of een vloerentrekker in de voegen vegen. Daarna kunt u de Aqua Color Joints nog een keer inspoelen met een fijne sproeistraal om hem nog beter te verdichten. Als de voeg nog zakt dan het sproeien nog een keer herhalen. 

Kijk voordat u begint met de verwerking van de Aqua Color Joints nog even naar de instructievideo.