Stapelblok getrommeld 60x15x15 cm

Prijs per stuk: 5,60Afname per stuk / Volle verpakking: 40 stuks

Afmeting
Afname per:
Alleen in afname van %s of een veelvoud hiervan.
Aantal:
stuks
 
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!
Meer informatie

Stapelblok getrommeld

Voor een mooie landelijke uitstraling gebruikt u natuurlijk een stapelblok getrommeld voor uw borders en bloembakken. Een stapelbok getrommeld wordt ook vaak toegepast om grondkering of bijvoorbeeld een bovengrondse vijver te maken. Door het trommelen krijgen deze blokken een mooie oude look.

Het gebruik van een stapelblok getrommeld 

Om een stapelblok getrommeld goed te kunnen verwerken is het handig om een kleine funderingsrand van een opsluitband te maken. Dit zorgt ervoor dat de blokken snel en waterpas weggelegd kunnen worden. Gaag u gebruikmaken van een stapelblok getrommeld kijk dan van te voren even goed naar de formaten. Een stapelblok getrommeld kan geleverd worden in de lengtematen van 60, 45 en 30 centimeter. Hierdoor is het mogelijk om iedere bak te maken op meervouden van 15 centimeter.

Alternatieven voor een stapelblok getrommeld

Een alternatief voor een stapelblok getrommeld is natuurlijk een strak blok. Is dit niet helemaal uw smaak dan kunt u ook even kijken bij de splitblokken of palissades. Breng ook eens een bezoekje aan ons showterrein samen te kijken welk blok er in uw tuin het beste past.

Kleur aanwezig op showterrein: Ja