Ventatops Grey/Black 60x60x4,7 cm

Prijs per m2: 33,95Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 24,44
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI Venta Grey Black

De MBI Venta Grey Black is door zijn gewelfde deklaag uniek te noemen. Toch zorgen de strakke randen voor een moderne uitstraling. Een schitterende bestrating die het al jaren goeddoet. Zeker ook met zijn eigentijdse grijs/zwarte nuancering is de MBI Venta Grey Black een echte topper.

Voordelen van de MBI Venta Grey Black

Het mooie van deze bestrating is dat de deklaag gemaakt is van een fijne structuur beton. Dit doet men om te voorkomen dat er veel grove kiezels in de deklaag zichtbaar zijn. Het zou erg jammer zijn dat u een warme tint bestrating koopt en dat deze over een paar jaar veranderd is in een grindtegel. Het mooie van de MBI Venta Grey Black is dat hij ook nog eens afgewerkt is met een goede coating. Deze coating zorgt ervoor dat de MBI Venta Grey Black een stuk onderhoudsarmer geworden is dan een normale betonsteen. De voordelen gaat u vooral merken bij het schoonmaken en schoonhouden van uw straatwerk. De vocht en vuilopname van uw bestrating worden hierdoor sterk verminderd.

 Alternatieven voor de MBI Venta Grey Black

Mist u nog iets of heeft u andere wensen dan dat de MBI Venta Grey Black in huis heeft? Wij willen u dan graag uitnodigen om ons ruime showterrein te bezoeken waar we alle mogelijkheden op een ruime en overzichtelijke manier opgesteld hebben. Wij zullen u natuurlijk altijd met een goed en eerlijk advies helpen het juiste product te vinden. Naast de MBI Venta Grey Black hebben we nog diverse series met een schitterende structuur. Het is dan ook zeker de moeite waard om ons een bezoekje te brengen.

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja