Ventatops Graphitio 60x60x4,7 cm

Prijs per m2: 33,95Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 24,44
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI Venta Graphito

De MBI Venta Graphito is een bestrating met een mooie donkergrijze kleur die door het schitterende reliëf in iedere tuin tot zijn recht zal komen. De schitterende golvende structuur zorgt dat deze bestrating altijd een levendige indruk zal maken. Niet te licht, niet te donker en door de schaduweffecten nooit saai.

Voordelen van de MBI Venta Graphito

Eén van de voordelen van de MBI Venta Graphito is de prijs. Beton is relatief voordelige te produceren. Een ander voordeel is zoals al gemeld de mooi structuur van deze bestrating. Toch een strakke moderne uitstraling maar geen saaie tegel. Als laatste moet zeker vermeld worden dat de deklaag van de MBI Venta Graphito gemaakt is van een fijne structuur beton die ervoor zorgt dat er weinig grove kiezels in de deklaag zichtbaar zijn. Deze deklaag is bovendien voorzien van een coating die er weer voor zorgt dat de tegel onderhoudsvriendelijker is dan de doorsnee betonsteen. U ziet het, zeker de moeite waard om nog eens te onderzoeken.

 Alternatieven voor de MBI Venta Graphito

Toch nog niet helemaal overtuigd dat de MBI Venta Graphito het best bij u past? Heeft u wensen die in de bovenstaande tekst niet gemeld worden? Neem dan even contact op of kom een bezoekje brengen aan ons ruime en overzichtelijke showterrein. Er zijn erg veel mogelijkheden op het gebied van bestrating. Zoekt u een kleurechte bestrating of misschien een keramische bestrating? Kom langs en laat u voorlichten.

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja