Ventatops Coal 60x60x4,7 cm

Prijs per m2: 33,95Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 10.08m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 24,44
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI Venta Coal

De MBI Venta Coal is een betontegel die een schitterend gewelfde deklaag heeft. Ook als u kiest voor een egale kleur zal deze bestrating nooit saai worden. De MBI Venta Coal is leverbaar in diversen maten en diktes. Deze zijn ook mooi te combineren. Denk hierbij aan een dikke tegel voor de oprit en een dunne tegel voor uw terras. Bij hoge belasting is het noodzakelijk om en dikkere tegel te gebruiken, bij het gebruik voor een terras is een 4 cm dikke bestrating ruim voldoende.

Voordelen van de MBI Venta Coal

De mogelijkheid tot het leveren van verschillende diktes is een groot voordeel in deze serie. De paden met een kleine tegel en de terrassen van een wildverband of misschien een grootformaat tegel kan erg mooi zijn. De Tops serie van de MBI Venta Coal is super fijn te verwerken door zijn lichte gewicht. De deklaag van de MBI Venta Coal is  van een fijne structuur beton gemaakt waardoor en geen grove kiezels zichtbaar zijn aan het oppervlakte. Om hem helemaal compleet te maken is hij afgewerkt met een coating. Deze zorgt ervoor dat de vocht en vuilopname sterk afnemen. Een onderhoudsvriendelijke bestrating dus.

Alternatieven voor de MBI Venta Coal

Toch liever een gladde tegel in plaats van de MBI Venta Coal? Bezoek ons aan de Galvaniweg in Nunspeet. We hebben hier een ruim en overzichtelijk opgezet showterrein waar u in alle rust geholpen kunt worden om de juiste bestrating uit te kunnen zoeken. De koffie staat altijd klaar.

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja